Tarieven

BSC werkt met een transparant en concurrerend tarievensysteem bestaande uit een deel vaste en een deel variabele kosten.

Het type opdracht, het scheepstype en de staat van het schip bepalen de uiteindelijke kosten; wij werken niet met vaste tarieven. Natuurlijk kunnen wij wel een indicatie van de certificeringskosten geven.

Over tarieven:

Voor iedere inspectie op locatie rekenen we een starttarief, waarin ook de reiskosten opgenomen zijn.  Als er meerdere inspecties gedaan worden, geldt voor een aansluitende inspectie het combinatietarief. De aansluitende inspectie kan op hetzelfde schip plaatsvinden of op een ander schip dat op dezelfde locatie ligt.

Het starttarief en het combinatietarief zijn inclusief 1 inspectie uur. De overige inspectie uren worden afgerekend op basis van ons uurtarief.

De totale kosten van een certificering hangt af van het aantal noodzakelijke inspecties en van het aantal uur dat nodig is per inspectie. Om de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden hanteren we geen vaste tarieven. Bij ons betaalt u alleen voor de gemaakte uren.

Facturatie vindt plaats na ieder bezoek aan boord. De laatste factuur wordt verstuurd na afgifte van het certificaat.

Starttarief inspectie

Reiskosten binnen NL, administratiekosten en 1 uur inspectie.

€ 430,-

Combinatietarief

Administratiekosten en 1 uur inspectie.

€ 195,-

Uurtarief

Inspectie / tekeningkeur / opmaken certificaat. 

€ 140,-

Overige tarieven:

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW
Voor nieuwbouw of grote verbouwingen kunnen wij een offerte opstellen.

Uw gegevens
Uw gegevens