Binnenvaartcertificaat verlengen

De schorsing van het NBKB heeft tot gevolg dat de inspecties die ingepland zijn bij NBKB-inspecteurs niet uitgevoerd kunnen worden.

Om te voorkomen dat binnenvaartcertificaten verlopen en de beroepsvaart stil komt te liggen heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) ons gevraagd om zoveel mogelijk inspecties over te nemen.

Om hier ruimte voor te creëren zien wij ons genoodzaakt om prioriteiten te stellen en de meest noodzakelijke inspecties voorrang te geven. Prioritering vindt o.a. plaats op basis van type inspectie en einddatum van het certificaat.

Heeft u al een inspectie bij ons ingepland? Deze blijven vooralsnog zo staan. Mocht t.z.t. blijken dat al ingeplande (deel)inspecties niet op het geplande moment plaats kunnen vinden dan nemen wij contact met u op.

Wordt uw schip door het NBKB gecertificeerd en staan er binnenkort inspecties gepland? Wellicht kunnen wij de certificering overnemen. Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via de mail: info@bscmail.nl of telefonisch op 0850 290 521.

Deel deze post:

Actueel nieuws

januari 2, 2024

Vacature Administratief medewerker

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging én heb jij passie voor de binnenvaart? Dan is deze administratieve functie voor jou! Als administratief medewerker ben je…
Klik hier en lees verder
november 1, 2023

Binnenvaartcertificaat verlengen

De schorsing van het NBKB heeft tot gevolg dat de inspecties die ingepland zijn bij NBKB-inspecteurs niet uitgevoerd kunnen worden. …
Klik hier en lees verder
januari 20, 2023

Verlopen van certificaat

januari 20, 2023

Interpretatie hoofdstuk 24 – Traditionele Vaartuigen

januari 20, 2023

Unie Binnenschipcertificaten nu ook in Nederland afgegeven

januari 20, 2023

Combinatietarief